Tuva Bilov-PowerFysioterapeut

  Tuva er det nyeste tilskuddet til e2 Helseteamet. Hun er utdannet fysioterapeut på Høyskolen i Oslo og har tidligere jobbet hos Gnist Trening og Helse i Bærum. I tillegg har hun vært en del av det medisinske teamet i Haslum håndballklubb og på yngre landslag i håndball på herresiden. Hun har god kompetanse innenfor behandling og er opptatt av å utforme en behandlingsplan sammen med pasientene for å oppnå ønskelig resultater.
  Tuva bruker veiledet trening i behandling, men benytter seg også av nåler, trykkbølge, Redcore, mobilisering og massasje.

  Tuva ønsker å kunne hjelpe til med alle type skader eller plager, men er ekstra interessert i idrettsskader og svimmelhetsplager. I nærmeste fremtid skal Tuva utdanne seg til å bli AktivA fysioterapeut som fokuserer på artroseproblematikk.

  På fritiden er Tuva opptatt av å være med familien som endelig har flyttet tilbake til hjembyen hvor hun og mannen er vokst opp. Tuva stortrives med å være i aktivitet med familie og venner, og med nytt hus og baby er det mye å henge fingrene i.
  Tuva har et god konkurranseinstinkt så hun takker aldri nei til en konkurranse. Hun er også glad i gå turer, leker og har jobbet som gruppetrenings instruktør og personlig trener.

  Tuva er for tiden i permisjon men vil være tilbake i april 2024.