James Alexander Ydstebø ThorpeBHT Yrkeshygieniker/HMS-Rådgiver

  E: [email protected]
  T: 977 29282

   

  Innenfor BHT-avdelingen finner du yrkeshygienikeren vår James. Han er utdannet Lektor i realfag med mastergrad innen fysikalsk- biokjemi fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Utenom de tradisjonelle yrkeshygieniske fagområdene har han fordypning innen geofag, pedagogikk og didaktikk. Videre har han bred pedagogisk erfaring med formidling av kjemi og geofag i videregående skole og ved NMBU. Med bakgrunn i dette har han ambisjoner om å kunne utvikle og tilby kurs til våre kunder om ulike tema som dere og/eller deres arbeidstakere ønsker fordypning innen. Han gleder seg til å gi bedrifter og ansatte mer kunnskap på en lettfattelig måte om helse i forhold til kjemisk og biologiske områder.

  Utenom arbeidstid er James glad i å spille i fotball (og de fleste andre ballidretter), spille i korps, synge i kor og utforske naturen rundt ham.

  James A. Y Thorpe starter hos e2 Helse 01.08.22  Vi gleder oss til James blir en del av e2 Helse temaet med sin kompetanse og personlighet. Inntil han starter kan dere kontakte avd. leder bedriftshelsetjeneste Cecilie Vidum Bakke: Mail: [email protected] eller tlf. 977 29282. Vi i varetar alle oppgaver innen yrkeshygieniker ved samarbeidspartnere frem til august 2022.