Vil du vite mer om Eurodiet?

Da er du velkommen til informasjonsmøte hos oss 23. september 2019.

Denne kvelden vil vi presentere vår behandlingsmetode, hva Eurodiet er og hvem den passer for. Møte starter kl. 18.00 og varer til ca. 19.30. Det er selvfølgelig anledning til å stille spørsmål underveis.

Hvis du møter opp kl. 17.30 kan du få en gratis InBody-måling. Inbody er en analyse av kroppssammensetningen. Denne koster vanligvis 600 kr.

Informasjonsmøte holdes av Kirsti Holt-Nilsen, ernæringsfysiolog og Mona Lystad, sykepleier som begge jobber hos e2 Helse.

Du kan melde deg på informasjonsmøte ved å sende e-post til helse@e2.no eller ringe oss på: 47 87 65 00.

Om Eurodiet og vår behandlingsmetode

Eurodiet-metoden er en medisinsk diett som er lav på kalorier og karbohydrater. Den er svært effektiv på vektreduksjon og fettforbrenning. Vi kaller det for en protein -og grønnsaksdiett. Dietten passer først og fremst for deg som har en BMI >30, eller som har en BMI >27 med en tilleggstilstand relatert til overvekt, for eksempel diabetes type 2, hjertesykdom, høyt kolesterol/blodtrykk, søvnapnè, slikasjegikt eller annet.

Dietten er enkel å gjennomføre. De fleste av våre pasienter sier at det eneste de angrer på, er at de ikke begynte før. Man føler seg mett og vektreduksjonen er effektiv. I snitt går man ned 1 ½ -3 kg per uke, avhengig av hvor stor overvekten er i utgangspunktet, i tillegg til alder, kjønn og aktivitetsnivå.

Eurodietmetoden er ikke nok en slankekur, men starten på et livsstilskonsept som vi håper skal bli en del av din hverdag. Selve behandlingen med Eurodiet har ofte en varighet på rundt 6 mnd, men hvor lenge du skal gå på dietten vil tilpasses den enkelte, dvs. at noen også kan gå kortere enn 6. mnd. Etter hvert som månedene går, bytter man gradvis ut Eurodiet-produkter (kosterstatning) med vanlig mat. På den måten vil du sitte igjen med et kosthold som du kan leve med resten av livet.

Det er viktig for oss å presisere at behandlingen du får hos oss er individuell og tilpasset den enkeltes behov. Alle konsultasjoner er en-til-en. Vi har også lege som vi bruker for de som har behov for det. Behov for lege vurderes underveis.

Oppfølging

Vi har lang erfaring med vektreduksjon og livsstilsendring og vet at det er perioden etter et større vekttap, som er den mest utfordrende. Det kan være vanskelig å holde den nye vekten over tid. Dette skyldes ikke mangel på kunnskap om ernæring, men det er en kjent sak, at skal man lykkes med å holde den nye vekten trenger man hjelp og støtte.

Det viktigste i vår behandling er derfor at vi tilbyr oppfølging. Vi er her for å hjelpe deg i stabiliseringsperioden. Målet er at dette skal være siste gang du går ned i vekt. Oppfølgingen tilpasses etter behov.

Håper vi ses den 23. september!

Hvis du er forhindret fra å komme på informasjonsmøte kan du bestille en gratis og uforpliktende konsultasjon hos Mona. Dette er ikke oppstart av behandling, men informasjon om vår behandlingsmetode og hva vi kan tilby deg.

Du kan booke time til gratis konsultasjon via hjemmesiden vår: www.e2helse.no Trykk på den blå sirkelen «bestill time» og velg «gratis konsultasjon». Det går også fint å ta en prat på telefon. Kontakt oss på telefon: 47 87 65 00 eller send en e-post til: mfl@e2.no

 

Vi gleder oss!

 

Med vennlig hilsen

Kirsti og Mona