Gikk opp i vekt av alvorlig sykdom

«For ca. et år siden bestemte jeg meg for å kontakte e2 Helse, da jeg etter alvorlig sykdom hadde gått en del opp i vekt, var sliten og helt ute av form. Av den grunn var det viktig for meg å finne et opplegg med medisinsk ekspertise, hvor økt helsegevinst stod i fokus.

Med Eurodiet var det lett å gå ned i vekt, og sultfølelsen var nærmest fraværende.

Jeg fikk ikke bare hjelp til et opplegg på hva jeg skulle spise for å gå ned i vekt, men også hjelp og personlig veiledning i å tenke gjennom mine mat- og spisevaner, samt følelsene mine rundt dette. Med bakgrunn i dette har jeg denne gangen klart å endre hele livssituasjonen min, og energien og tiltakslysten er tilbake!

Fysioterapeuten på e2 Helse satte opp et treningsprogram til meg, og jeg merker at kreftene også er tilbake, sammen med godt humør.

For et år siden trodde jeg at vi måtte flytte i lettstelt leilighet, men i sommer har jeg kost meg med å jobbe i hagen, og husarbeidet er heller ikke noe problem lenger. I tillegg har jeg fått masse overskudd til barnebarna.

Opplegget med hos e2 Helse og Eurodiet kan jeg anbefale! På e2 Helse har de lege, sykepleier, ernæringsfysiolog, fysioterapeut og personlig trener til disposisjon for deg. Det er selvfølgelig hyggelig å gå ned et par størrelser i klær, men det viktigste for meg er den gode helsa og energien jeg har fått. Jeg tror selv at dette tiltaket satte noen prosesser i gang i kroppen min.

Nå går jeg hos ernæringsfysiolog en gang i måneden, og det er et opplegg som fungerer bra for meg. Jeg trenger fortsatt støtte og hjelp, men nyter livet med god helse, mye overskudd og energi, og ser lyst på fremtiden. Jeg har fått et lettere, enklere og bedre liv!»

Kvinne (68)