” Bli med og følg våre nye Eurodiet-pasienter på deres reise til en ny og bedre livsstil”

Hør deres opplevelser og erfaringer med Eurodiet.  Vi oppdaterer resultater underveis.

Mandag 27. januar hadde vi et hyggelig informasjonsmøte om Eurodiet. Det kom mange som var nysgjerrige på hva Eurodiet var og hvordan vi jobber for å hjelpe våre pasienter ned i vekt og få bedre helse. Noen hadde bestemt seg på forhånd at de skulle begynne på Eurodiet og trengte dette møtet for å få det siste «dyttet».

Nå gleder oss til at de skal begynne på dietten. Vi vet at den fungerer og at de kommer til å bli så fornøyd. Hver dag har vi pasienter som er strålende fornøyd og takknemlige for at de startet på Eurodietten. De fleste sier at «hadde de visst hvor enkel og effektiv dietten var, ville de ha startet for lenge siden».

Nå lever de et liv de tidligere, og for mange kilo siden, bare kunne drømme om. De fleste som kommer til oss har prøvd flere dietter med varierende resultat. Med Eurodiet får man raskt resultater og det er svært motiverende. Den er enkel å følge, man beholder det meste av muskelmassen og forbrenner fettet. Overgangen til vanlig mat skjer gradvis og man unngår på den måten sultfølelsen når man er ferdig med dietten, slik mange har opplevd med andre dietter.

Våre nye Eurodiet-kandidater starter i disse dager sin reise mot bedre livsstil. De begynner med Fase 1 som er en ketogen fase. Det er i denne fasen man går mest ned i vekt. Her får de den kickstarten som er viktig for å holde motivasjonen oppe. Med Eurodietmat og så mye grønnsaker de vil blir vektnedgangen et faktum.

Oppfølgingen vi kan tilby hos oss er unik og vi ser på den som en av våre suksessfaktorer. Det er viktig for oss å støtte, motivere og inspirere våre pasienter også etter at de har gått ned i vekt. Med månedlig oppfølging sikrer vi at vekten ikke går opp igjen og at de sunne, fornuftige valgene fortsatt beholdes.

Er du nysgjerrig på om vi kan hjelpe deg? Ikke nøl med å ta kontakt med Mona HER!

 

Mona og Kirsti