Proteinvafler

Vafler proppfulle av proteiner – perfekt på en regnværsdag!

 

Ingredienser:

3 dl lettkokte havregryn

1 ts bakepulver

2 dl cottage cheese

2 stk egg

1 ss smør

2 dl lettmelk, gjerne Styrk

2 dl syrnet melk for eksempel Kefir/Biola

Hvis ønskelig kan røren søtes med en most banan eller litt sukrin etter smak.

 

Fremgangsmåte:

  1. Ha havregryn, bakepulver, egg, cottage cheese og evt. en banan i en bolle. Mos med stavmikser til du har en jevn røre.
  2. Tilsett/spe med Kefir, melk og smør.
  3. La gjerne røren stå og svelle en liten stund.
  4. Stek vaflene og topp med for eksempel knuste bær eller sukkerfritt syltetøy.

 

Ønsker du å få tips til flere oppskrifter se se HER

Ønsker du å vite mer om hva vi på avdelingen for Senter for Overvekt og Livsstil tilbyr se HER

 

Med ønske om en god høst!

 

Kirsti og Mona, e2 Helse