Kiropraktor

Uansett grad av plager hjelper vi deg med grundig undersøkelse, fysisk funksjonsvurdering og god og effektiv behandling. Ved å påvirke de faktorer du selv kan gjøre noe med, bidrar du til å optimalisere din egen funksjonsevne. Riktige tiltak gir riktig effekt!

Velg autorisert kiropraktorer som har medlemskap i Norsk Kiropraktor Forening!

“I vår klinikk på e2 Helse praktiserer vi i henhold til moderne vitenskapelige prinsipper, og vi legger stor vekt på å være oppdatert på siste nytt innen fagområdet Muskel-Skjelettlidelser. I klinikken vår har vi også stort fokus på tverrfaglig samarbeid til beste for våre pasienter. Ikke minst er vi medlem i våre respektive faglige foreninger. Et medlemskap i Norsk Kiropraktor Forening gir rettigheter og plikter som innebærer faglig forsvarlighet og et kvalitetsstempel.”

Vår faglige dyktige, trivelige og erfarne kiropraktor Ståle Hauge samarbeider tett med våre fysioterapeuter til det beste for deg!

Du trenger ikke henvisning og det er kort ventetid. Vi gjennomfører behandlingen etter dokumenterte metoder.

Ståle Hauge er utdannet ved Anglo European College of Chiropractic, Bournemouth, England i 1986. Sertifisert sportskiropraktor i 1989.

Kursforeleser internasjonalt.
Deltatt i medisinsk støtteapparatet under bl.a. OL i Sydney, World Games og OL i London.

Les mer om Ståle her.