Fysioterapeut

Uansett grad eller type plager hjelper vi deg med grundig undersøkelse, fysisk funksjonsvurdering, samt god og effektiv behandling. Ved å påvirke de faktorer du selv kan gjøre noe med, bidrar du til å optimalisere din egen funksjonsevne. Dette er helt avgjørende for et godt resultat.

Våre dyktige, erfarne og trivelige fysioterapeuter samarbeider tett med vår kiropraktor og lege til det beste for deg!

Hos oss kan du få time raskt og du trenger ikke henvisning. De vanligste plagene vi hjelper pasientene våre med er:

  • Ryggsmerter
  • Skuldersmerter
  • Nakkesmerter
  • Idrettsskader
  • Skadeforebygging

Hvis du opplever smerter eller begrensninger i hverdagen, så ta turen, vårt tverrfaglige team kan hjelpe med det meste.

Martin er utdannet fysioterapeut fra Saxion University i Nederland. Ved siden av å jobbe hos oss er han fysioterapeut for akademiet til Sandefjord Fotball, fysisk trener for SF Kvinner og spiller selv fotball for Re FK. Martin ønsker å kunne hjelpe til med alle type skader og plager, og er spesielt interessert i rygg, nakke/skuldre og alt som befinner seg i beina.

Ved siden av å undersøke skaden/plagen er han opptatt av et godt samarbeid med pasienten for å oppnå ønsket resultat. Store deler av behandlingen til Martin baserer seg på tilrettelagt trening og aktivitet, men han kan også ta i bruk trykkbølge, massasje eller mobilisering der det er nødvendig.

Les mer om Martin her.

Susanne Lehmann er utdannet fysioterapeut fra Saxion i Nederland.

Hun er opptatt av å finne disponerende faktorer til plager og bruker den informasjonen til å lage en behandlingsplan som er tilpasset i samråd med den enkelte.

Susanne er også utdannet personlig trener og bruker trening og aktivitet som en stor del av behandlingen. I tillegg bruker hun massasje, mobilisering, trykkbølge og tverrfriksjonsbehandling.

Les mer om Susanne her

Tuva Bilov-Power er utdannet fysioterapeut på Høyskolen i Oslo.  Hun er opptatt av å utforme en behandlingsplan sammen med pasientene for å oppnå ønskelig resultater.
Tuva bruker veiledet trening som en del av behandlingen, men benytter seg også av nåler, trykkbølge, redcore, mobilisering og massasje.

Tuva ønsker å kunne hjelpe til med alle type skader eller plager, men er ekstra interessert i artrose og idrettsskader. Hun er utdannet og sertifisert AktivA fysioterapeut som fokuserer på artroseproblematikk.

Les mer om Tuva her

20170522 Portrett02

Tone Eikedalen Haavardshom er utdannet fysioterapeut fra Edinburgh i 2004, startet hos e2 Helse 2017

Lang erfaring med muskel- skjelettlidelser og Redcord trening.

Tone har ansvar for gruppetrening på e2 Helse. Trenger du individuell eller gruppetrening. Både som privatperson eller i bedrift. Ta kontakt med Tone på mail;  teh@e2.no

Les mer om Tone her