Klinikk

Klinikken har åpnet for 1-1 konsultasjoner.

e2 Helse følger myndighetenes bestemmelse og den nye bransjestandarden for smittevern. Du vil få instrukser om smittevern når du kommer til lokalene. Vennligst les disse nøye.

Ønsker du time – bruk vår online bookingtjeneste HER , ta kontakt med oss på telefon 47 87 65 00 eller send oss en e-post: helse@e2.no.

NB! Dersom du som har forkjølelsessymptomer, vært i kontakt med personer som er smittet av Corona/Covid-19, er i karantene eller har vært utenlands siste 14 dager -da må du ikke komme til oss. Behandlerne vil fortsatt være tilgjengelig for deg via telefon- og videokonsultasjon.

Tilhører du risikogruppen – ta kontakt for individuell avklaring.

e2 Helse jobber hardt for å bistå våre pasienter og bedriftskunder i en utfordrende tid.

Hilsen oss på klinikken

____________________________________

Vår klinikk i Sandefjord består av lege, sykepleier, fysioterapeuter og kiropraktor.

Vi hjelper deg ved skade eller sykdom, både med forebygging og behandling.

Behandlerne på e2 Helse er oppdatert på behandlingsmetoder og brenner for fagene våre. Til sammen utgjør vi et tverrfaglig team som samarbeider til det beste for deg som pasient. Vi er opptatt av å finne årsaken til helseplager eller sykdom. Spesielt innenfor muskel-skjelettlidelser ser vi mange plager som kunne vært unngått. Ikke vent til du ikke kommer opp av sengen før du ringer oss, ta det ved de første symptomene! Da unngår du kanskje både smerter og sykemelding.

Du trenger ingen henvisning for å komme til oss.

Vi har kort ventetid!

Vår lege er også godkjent som sjømannslege og petroleumslege.

e2 Helse er godkjent i forhold til helseforsikring.

Bestill time her.