Klinikk

Vi ber om at ingen kommer fysisk til oss fra mandag 16.03.2020.

Vi har åpent for konsultasjon/rådgivning på telefon. Vår kiropraktor og fysioterapeuter er tilgjengelig for videokonsultasjoner. I videokonsultasjon kan du stille spørsmål, få råd og veiledning på øvelser og plager så vel som sykemelding (hos kiropraktor) dersom dette er nødvendig.

Dvs. at Klinikken holder åpent MEN i en annen “form”.

Ønsker du telefon- eller videokonsultasjon – ring 47 87 65 00 for avtale.

Telefonkonsultasjon vil utløse en takst. Videokonsultasjonene følger våre vanlige takster for behandling. Se vår prisliste. Tjenestene kan betales med vipps til: #78832. Online booking er nå stengt.

Vi følger kontinuerlig Folkehelseinstituttet sine retningslinjer www.fhi.no, og alle våre pasienter/kunder må følge disse rådene. Er du i tvil kontakt oss på tlf. 47 87 65 00 eller send oss en e-post: helse@e2.no.

e2 Helse jobber hardt for å bistå våre pasienter og bedriftskunder i en tøff og vanskelig tid nå og fremover!


Hilsen oss på klinikken

____________________________________

Vår klinikk i Sandefjord består av lege, sykepleier, fysioterapeuter og kiropraktor.

Vi hjelper deg ved skade eller sykdom, både med forebygging og behandling.

Behandlerne på e2 Helse er oppdatert på behandlingsmetoder og brenner for fagene våre. Til sammen utgjør vi et tverrfaglig team som samarbeider til det beste for deg som pasient. Vi er opptatt av å finne årsaken til helseplager eller sykdom. Spesielt innenfor muskel-skjelettlidelser ser vi mange plager som kunne vært unngått. Ikke vent til du ikke kommer opp av sengen før du ringer oss, ta det ved de første symptomene! Da unngår du kanskje både smerter og sykemelding.

Du trenger ingen henvisning for å komme til oss.

Vi har kort ventetid!

Vår lege er også godkjent som sjømannslege og petroleumslege.

e2 Helse er godkjent i forhold til helseforsikring.

Bestill time her.