Senter for overvekt og livsstil

Velkommen til vår klinikk. Vi er nå tilbake til «den nye normalen» og holder åpent som vanlig.

Ønsker du time – bruk vår online bookingtjeneste HER ,  for andre spørsmål kan du send en e-post til: helse@e2.no eller ringe oss på tlf. 47 87 65 00.

Meld deg på gratis og uforpliktende konsultasjon med sykepleier for å høre om vår behandlingsmetode her.

Vi følger til enhver tid gjeldene smittevernsreglene fra myndighetene. På e2 Helse skal alle benytte munnbind.

NB! Dersom du som har forkjølelsessymptomer, er i karantene eller isolat – kan du ikke komme til oss.

Tilhører du risikogruppen – ta kontakt for individuell avklaring.

Med vennlig hilsen Kirsti og Mona

_________________________________________

 

I e2 Helse har vi lang erfaring med behandling av livsstilsendring. Overvekt og fedme utgjør i dag en av våre største helseutfordringer med økt risiko for utvikling av diabetes, hjerte-/karsykdommer og andre helseplager. Vi hjelper deg med vektreduksjon og livsstilsendring ved å tilby skreddersydd, tverrfaglig og helhetlig behandling og oppfølging.

Vi tilbyr:

  • Gratis konsultasjon med sykepleier for kartlegging av behov.
  • Effektiv, trygg og varig vektreduksjon under klinisk oppfølging av lege, ernæringsfysiolog, sykepleier og fysioterapeut.
  • Skreddersydd behandling
  • Ned i vekt med  Eurodiet*
  • Kostholdsendring med «kost i balanse»/middelhavskostholdet
  • Behandling for mage- og tarmlidelser (IBS)
  • Individuelle konsultasjoner
  • Oppfølging over tid

En del av behandlingen handler om å etablere et helhetlig tanke- og adferdsmønster i tilnærmingen til en sunn livsstil. Vi samarbeider med Fedon Lindbergklinikken ved å bruke Eurodiet som et av våre verktøy. Eurodiet er spesielt egnet for personer med BMI>30, eller med BMI>27 hvis relaterte helseplager.

Linker til påmelding:

  • Meld deg på gratis og uforpliktende konsultasjon med sykepleier for å høre om vår behandlingsmetode her.

 

SUKSESSHISTORIER

“Fra mindre stilig til smal og smidig”

Gry Stake (45) og Peter Johansen (47)

 

Tina Bullen Jensen (43)

“Med faste samtaler med lege og ernæringsfysiolog på e2 Helse, samt kursing av kostveileder fra Dr. Fedon Lindbergsklinikken en gang i måneden, er livet mitt snudd trill rundt. Mange kilo er borte, men viktigst av alt er at helsa og kroppen er så mye bedre. Jeg har igjen kontroll på kroppen min, det er ikke kroppen som har kontroll på meg.”

 

Kvinne (41)

“Da jeg startet med Eurodiet og e2 Metoden veide jeg 86 kg. I tillegg til overvekt hadde jeg høyt blodtrykk, allergi med mye kløe samt veldig dårlig selvbilde. Jeg brukte også masse medisiner mot helseplagene. I dag bruker jeg ingen medisiner, blodtrykket er helt perfekt, og jeg har heller ingen allergi eller kløe. Vekten er nå 71 kg, altså ingen overvekt, og jeg har også et mye bedre selvbilde. Dette kan jeg anbefale til de som vil ha en ny hverdag. Livsstilsendring som virker!”

 

Karoline Kjærvik (24)

“20 kg lettere på tre måneder. Mitt vektproblem var fast-food og trøstespising, men med fantastisk støtte og hjelp med e2 Metoden er dette idag ikke noe som treffer tankene mine. Det som er så flott med Eurodiet er at man har fire forskjellige faser. Man tilsetter mer og mer “vanlig mat” for hver fase, slik at man da ender i kost i balanse. “