Senter for overvekt og livsstil

Overvekt og fedme utgjør i dag en av våre største helseutfordringer med økt risiko for utvikling av diabetes, hjerte-/karsykdommer og andre helseplager. Vi jobber tverrfaglig og har lang og har god erfaring med vektreduksjon og livsstilsendring. Vi tilbyr skreddersydd individuell oppfølging over tid. En del av behandlingen handler om å etablere et helhetlig tanke- og adferdsmønster i tilnærmingen til en sunn livsstil.

Behandlingsmetoder:

  • Kosthjelpen
  • Eurodiet
  • Kostholdsendring med «kost i balanse»/middelhavskostholdet
  • Behandling for mage- og tarmlidelser (IBS)

e2Helse tilbyr i samarbeid med Kosthjelpen et nytt og spennende konsept med gode resultater på helse og vektnedgang. Konseptet er for deg som ønsker å gå ned i vekt med sunn og håndlaget mat. Du får kjøpt ferdiglaget mat som er laget fra bunnen av og som er tilpasset akkurat deg. Kosthjelpen har hjemlevering i nærmiljøet.

Vi samarbeider også med Eurodiet som et av våre verktøy. Eurodiet er spesielt egnet for personer med BMI>30, eller med BMI>27 sammen med relaterte helseplager.

Linker til påmelding:

Meld deg på gratis og uforpliktende konsultasjon med sykepleier for å høre om vår behandlingsmetode her.

Ønsker du time – bruk vår online bookingtjeneste her,  for andre spørsmål kan du send en e-post til: helse@e2.no eller ringe oss på tlf. 47 87 65 00.

Med vennlig hilsen Kirsti og Mona

_________________________________________

SUKSESSHISTORIER

Emile (23)

Les hennes historie : Livet jeg aldri trodde jeg kunne få

 

Gry (45) og Peter (47)

Les her om samboerne; “Fra mindre stilig til smal og smidig”

 

Kvinne (43)

“Med faste samtaler med lege og ernæringsfysiolog på e2 Helse, samt kursing av kostveileder fra Dr. Fedon Lindbergsklinikken en gang i måneden, er livet mitt snudd trill rundt. Mange kilo er borte, men viktigst av alt er at helsa og kroppen er så mye bedre. Jeg har igjen kontroll på kroppen min, det er ikke kroppen som har kontroll på meg.”

 

Kvinne (41)

“Da jeg startet med Eurodiet og e2 Metoden veide jeg 86 kg. I tillegg til overvekt hadde jeg høyt blodtrykk, allergi med mye kløe samt veldig dårlig selvbilde. Jeg brukte også masse medisiner mot helseplagene. I dag bruker jeg ingen medisiner, blodtrykket er helt perfekt, og jeg har heller ingen allergi eller kløe. Vekten er nå 71 kg, altså ingen overvekt, og jeg har også et mye bedre selvbilde. Dette kan jeg anbefale til de som vil ha en ny hverdag. Livsstilsendring som virker!”

 

Kvinne (24)

“20 kg lettere på tre måneder. Mitt vektproblem var fast-food og trøstespising, men med fantastisk støtte og hjelp med e2 Metoden er dette idag ikke noe som treffer tankene mine. Det som er så flott med Eurodiet er at man har fire forskjellige faser. Man tilsetter mer og mer “vanlig mat” for hver fase, slik at man da ender i kost i balanse. “