Om oss

Velkommen til et av Sandefjords nyskapende og hyggeligste helsesenter. På e2 Helse får du alt på ett sted – godkjent bedriftshelsetjeneste og behandlingsklinikk. Vi har bedriftsleger, psykolog, sykepleier, fysioterapeuter, kiropraktorer,  yrkeshygieniker og HMS-rådgivere. Vi samarbeider tett på tvers av fagene til det beste for deg som kunde.  Vi elsker jobben vår – og ligger hele tiden i forkant på nye dokumenterte metoder.

e2 Helse har fokus på å fremme helse og livskvalitet. Vi tror løsningen ligger i positive endringer i arbeids– og levevaner. Vi har kompetansen og entusiasmen som trengs for å få endringer til å skje i samspill med deg.

Vår godkjent bedriftshelsetjeneste (BHT) hjelper deg med yrkeshygiene, HMS-rådgivning, ergonomi, arbeidsmedisin og tjenester for psykososialt arbeidsmiljø. Vi leverer BHT til bedrifter i hele Vestfold.

Vi tar samfunnsansvar og har egen Miljø og bærekraftsprofil.

e2 Helse AS følger International Commission on Occupational Health (ICOH) sine etiske retningslinjer for BHT personale (7;8), i tillegg til profesjonenes egne etiske retningslinjer.

Vårt motto er «fornøyde folk, yter mer».

Våre ansatte