Om oss

Velkommen til et av Sandefjords nyskapende og hyggeligste helsesentre. På e2 Helse får du alt på ett sted – godkjent bedriftshelsetjeneste, senter for overvekt og livsstil, og behandlingsklinikk. Vi har leger, sykepleier, fysioterapeuter, kiropraktor, ernæringsfysiolog (bachelor), yrkeshygieniker og HMS-rådgivere. Vi samarbeider tett på tvers av fagene til det beste for deg som kunde.  Vi elsker jobben vår – og ligger hele tiden i forkant på nye dokumenterte metoder.

e2 Helse har fokus på å fremme helse og livskvalitet. Vi tror løsningen ligger i positive endringer i arbeids– og levevaner. Vi har kompetansen og entusiasmen som trengs for å få endringer til å skje i samspill med deg.

Vår godkjent bedriftshelsetjeneste (BHT) hjelper deg med yrkeshygiene, HMS-rådgivning, ergonomi, arbeidsmedisin og tjenester for psykososialt arbeidsmiljø. Vi leverer BHT til bedrifter i hele Vestfold.

Vårt motto er «fornøyde folk, yter mer».

Du er hjertelig velkommen innom oss på Sandefjord Arena i Sandefjord. Enten du ønsker en behandling, å gå ned i vekt eller bare en kaffeprat om bedriftshelse, så tar vi deg i mot med åpne armer.

Våre ansatte