e2 Helses øvelsesbank er her

Her får du tips til hjemmetrening😊

Nå nærmer sommeren seg mer og mer, samtidig er vi i en periode med oppblomstring av koronasmitte i flere byer. Det gjør at flere har måttet gå tilbake på hjemmekontor, breddeidretten for voksne er stengt ned og i noen byer må også treningssentrene holde stengt.

Selv om vi er i en vanskelig periode betyr ikke det at jobben du har lagt ned på treningssentrene eller i idretten trenger å være bortkastet. Det er masse du kan gjøre hjemme uten store krav til utstyr, og det trenger heller ikke koste masse penger.

Vi på e2 Helse har laget en øvelsesbank hvor du kan få inspirasjon til øvelser, noen har du kanskje prøvd tidligere, og noen har du kanskje aldri sett før. Her kan du finne øvelser for å forhindre muskel- og skjelettplager, rehabilitering etter en skade, eller trenger inspirasjon til øvelser du kan gjøre hjemme.

Øvelsesbanken er under utvikling så frykt ikke hvis du ikke finner øvelser som passer akkurat for deg, vi legger fortløpende ut nye øvelser og øvelseskategorier.

Trykk deg inn her og ta en titt, kanskje finner du din nye favorittøvelse 😉

IMG_7994

2020- forsidebilde slynge - Tone

 

 

 

 

 

 

 

Trenger du hjelp til hva slags øvelser akkurat du trenger og et treningsprogram for uka? 

Ta kontakt med oss på mail, så ringer en av våre fysioterapeuter deg opp for å gjøre en avtale. Vi kan ha veiledning på telefon/video eller ved en konsultasjon i klinikken.

 

Hilsen fysioterapeutene Susanne, Anette, Tone og kiropraktor Ståle 

20190827 E2 Helse Portrett20170522 Portrett0320170522 Portrett0220170522 Portrett01

 

 

 

 

Les også om: