Helseforsikring

I det senere har privat helseforsikring blitt stadig vanligere i Norge. På landsbasis har over 500 000 nordmenn denne type forsikring, enten privat eller gjennom arbeidsgiver. e2 Helse har et godt samarbeid med de fleste forsikringsselskaper i Norge som tilbyr helseforsikring. I de aller fleste tilfellene fakturerer vi forsikringsselskapene direkte, uten at du trenger å legge ut for behandlingen.

Vi har laget en enkel oppskrift som du kan forholde deg til når du benytter deg av helseforsikring i vår klinikk:

  • Når skaden oppstår må du så raskt som mulig melde inn dette til ditt forsikringsselskap.
  • De vil da gi deg et saksnummer og tildele saken din et antall behandlinger. Hvor mange behandlinger du får kommer an avtalen du har med ditt selskap, type forsikringspolise og skade. I noen tilfeller er det også sånn at du må betale egenandel, på hele eller deler av behandlingene.
  • Noen forsikringsselskap sender denne informasjonen direkte til oss, men dersom dette ikke skjer må du ta med dette når du kommer til oss første gang.
  • Når du har mottatt et saksnummer er det ofte mulig å bestille time i appen til forsikringsselskapet, eller så kan du bestille time på hjemmesiden vår.
  • I noen tilfeller booker forsikringsselskapet timen for deg.

Har du noen flere spørsmål, ta kontakt med forsikringsselskapet ditt eller spør oss når du kommer til behandling. Vi har god og lang erfaring med helseforsikrings-pasienter.

Trenger du mer informasjon kontakt oss på mail: helse@e2.no eller tlf.: 47 87 65 00.