Eurodiet

Eurodiet er en effektiv medisinsk metode for behandling av helseskadelig overvekt og livsstilssykdommer forbundet med den. Den gir en rask, betydelig og trygg vektreduksjon og har som mål å gi varige endringer av kosthold og vekt. Metoden er enkel å følge, og selve behandlingen blir skreddersydd for nettopp deg. Underveis har du god støtte og hjelp av din Eurodietbehandler (lege/ernæringsfysiolog/sykepleier). Disse vil følge deg opp medisinsk med blant annet blodprøver, InBodyanalyse og individuelle samtaler.

Eurodiet passer for deg som har en BMI >30, eller med en BM >27 med en tilleggstilstand relatert til overvekt, for eksempel diabetes type 2, hjertesykdom eller høyt kolesterol/blodtrykk, søvnapnè, slitasjegikt eller annet.

Eurodiet er en kosterstatningsmetode med lavt energi- og karbohydratinnhold og høyt proteininnhold. Metoden varer i ca. 6 mnd (individuelt) og er bygget opp rundt 4 faser. Hvor lenge hver fase skal vare, og hvor mange måltider som erstattes med Eurodietprodukter, anbefales av din behandler. Eurodietproduktene inneholder høyverdig protein og er tilsatt vitaminer, mineraler og flerumettede fettsyrer. Sammen med Eurodietproduktene spiser man grønnsaker og etter hvert erstattes produktene av måltider med «ordentlig» mat og du ender til slutt ut i «kost i balanse». «Kost i balanse» er et allsidig og balansert kosthold som gir deg alle næringsstoffene du trenger, gjennom et variert valg av matvarer. Se Eurodiet for mer informasjon om et balansert kosthold.

Fordeler med Eurodiet:

  • Hurtig vektreduksjon
  • Skreddersydd for tap av fettvev og ikke muskelmasse
  • Gir deg metthetsfølelse
  • Fysisk og mental form opprettholdes
  • Tilberedningen av måltidene er rask og dietten er enkel å følge

 

NB! e2 Helse har ingen økonomisk gevinst ved foreskriving av Eurodietprodukter, på lik linje med fastleger som ikke har gevinst av å foreskrive legemidler.

 

Linker til påmelding:

  • Meld deg på gratis og uforpliktende konsultasjon med en av våre behandlere for å høre om mer om Eurodietten her.