Bedriftshelsetjeneste (BHT)

HMS – trygt, enkelt og lønnsomt!

Ønsker du å gi de ansatte et trygt og godt arbeidsmiljø og samtidig forbedre lønnsomheten for bedriften?

I e2 Helse skreddersyr vi løsninger tilpasset din bedrift og dine ansatte. Vi velger alltid enkle, effektive løsninger som faktisk gjennomføres, og er tilgjengelige når du trenger oss.

Les om hva en bedriftshelsetjeneste skal bistå bedriften med HER

Fornøyde folk yter mer! Har du råd til å la være?

Kontakt vår Avdelingsleder for bedriftshelsetjenesten, Cecilie Vidum Bakke HER, for et uforpliktende tilbud.

Vi bryr oss om kundene vi jobber med og er stolte av resultatene vi oppnår sammen. Nedenfor kan du lese hva et utvalg av våre kunder sier.

 LYSTAD SPESIALINNREDNINGER

“Vårt samarbeid med e2 Helse som bedriftshelsetjeneste har økt ledelsens og de ansattes fokus på det forebyggende og utviklende arbeid, både fysisk og mentalt. e2 Helse oppleves som effektive og profesjonelle – deres positivitet og gjennomføringskraft setter vi stor pris på.”

Sjekk ut flere referanser her!

____________________

Til alle våre bedriftskunder!

e2 Helse oppfordrer fortsatt våre bedriftskunder å vurdere å gjennomføre møter på tlf. og nett feks. Teams. Vi gjennomfører  oppdrag/møter ute i bedrift der hvor smittereglene kan følges og det ikke kan gjennomføres på telefon eller video. Bedriftshelsetjenesten gjennomføre enkelte helsekontroller.

Vi følger til enhver tid Folkehelseinstituttets anbefalinger og ber alle om å følge med på hva myndighetene har av informasjon.

Arbeidstilsynet har samlet mye nyttig informasjon om blant annet risikovurdering, samarbeid med ansatte, smittefare, personlig verneutstyr (herunder åndedrettsvern), permittering, arbeidstid og sykefravær. Se her: > Koronavirus: tiltak i arbeidslivet

Fremover vil bedriftene måtte forholde seg til at samfunnet, markedet og adferden til menneskene er i endring. Dette vil kreve nye strategier og organisering for å møte den “nye normalen”. Bedriftshelsetjenesten kan bistå med å utvikle bedriftens organisatoriske og psykososiale forhold på din arbeidsplass.

Trenger dere informasjon eller hjelp, ta kontakt med Cecilie V. Bakke eller vårt sentralbord 47 87 65 00.

Hilsen oss i avd. bedriftshelsetjenesten

Logo Godkjent BHT