Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Til alle våre bedriftskunder!

Bedriftshelsetjenesten er tilbake til “den nye normalen”. Vi oppfordrer fortsatt til å ha møter på tlf. og nett feks. Teams. Vi gjennomfører nå vanlige oppdrag/møter ute i bedrift der hvor smittereglene kan følges. I løpet av kort tid vil vi gjennomføre helsekontroller igjen.

Vi følger til enhver tid Folkehelseinstituttets anbefalinger og ber alle om å følge med på hva myndighetene har av informasjon.

Les  Hvordan forholde seg til coronaviruset

Vi er klare for å bistå bedriftene med HMS i norges ekstraordinære situasjon og i den “nye normalen”, slik at bedriftene kan opprettholde sin drift og de ansatte kan gå på jobb, så langt det er mulig ut fra myndighetenes retningslinjer. Se hva bedriftshelsetjenesten kan bistå din bedrift med HER

Arbeidstilsynet har samlet mye nyttig informasjon om blant annet risikovurdering, samarbeid med ansatte, smittefare, personlig verneutstyr (herunder åndedrettsvern), permittering, arbeidstid og sykefravær. Se her: > Koronavirus: tiltak i arbeidslivet

e2 Helse opplever at bedriften i dag er flinke til å gjennomføre tiltak og risikovurderinger i forhold til å begrense smitte av viruset. Det er veldig bra! Det mange glemmer er at  disse endringene også påvirke også arbeidsoppgaver, rutiner, vaner, adferd og andre helseutfordringer. e2 Helse oppfordrer alle bedrifter til å foreta en risikovurdering på disse endringene for å forebygge skader og ulykker.  Det er viktig at de som kan være på jobb er friske, raske og ikke blir skadet. Så ta vare på hverandre og sørg for minst mulig ulykker og skader i tillegg til å beskytte dere mot spredning av virus.

e2 Helse oppfordrer alle til å bruke smittestopp appen.

Fremover vil bedriftene måtte forholde seg til at samfunnet, markedet og adferden til menneskene er i endring. Dette vil kreve nye strategier og organisering for å møte den “nye normalen”. Bedriftshelsetjenesten kan bistå med å utvikle bedriftens organisatoriske og psykososiale forhold på din arbeidsplass.

Sammen med Sandefjord Næringlivsforening, https://www.skaunadvokat.no/ og  www.gosys.no tilbyr vi gratis WEBINAR 19. mai – tema “på vei tilbake til normalen”. Se mer HER

Trenger dere informasjon eller hjelp, ta kontakt med oss på tlf. 47 87 65 eller Cecilie V. Bakke.

 

Hilsen oss i avd. bedriftshelsetjenesten

 

_________________________________________________

HMS – trygt, enkelt og lønnsomt!

Ønsker du å gi de ansatte et trygt og godt arbeidsmiljø og samtidig forbedre lønnsomheten for bedriften?

I e2 Helse skreddersyr vi løsninger tilpasset din bedrift og dine ansatte. Vi velger alltid enkle, effektive løsninger som faktisk gjennomføres, og er tilgjengelige når du trenger oss.

Fornøyde folk yter mer! Har du råd til å la være?

Kontakt vår BHT-leder, Cecilie Vidum Bakke HER, for et uforpliktende tilbud.

Vi bryr oss om kundene vi jobber med og er stolte av resultatene vi oppnår sammen. Nedenfor kan du lese hva et utvalg av våre kunder sier.

 

 LYSTAD SPESIALINNREDNINGER

“Vårt samarbeid med e2 Helse som bedriftshelsetjeneste har økt ledelsens og de ansattes fokus på det forebyggende og utviklende arbeid, både fysisk og mentalt. e2 Helse oppleves som effektive og profesjonelle – deres positivitet og gjennomføringskraft setter vi stor pris på.”

Sjekk ut flere referanser her!

Logo Godkjent BHT