Slet med kiloene – fikk en kjempepremie etter bare ni uker på Eurodiet

«Etter lang tids med kamp mot kiloene har jeg endelig funnet min redning. Bare ved en tilfeldighet var det en annonse som dukket opp på Facebook. Satt noen dager og tenkte før jeg tok mot til meg og ringte. Dro til avtalt time hos e2 Helse. Der ble jeg møtt av fantastiske mennesker som bryr seg. Det var godt å kjenne på. Satte i gang med godt pågangsmot, og nå har jeg endelig funnet noe som hjelper meg. Maten jeg kan spise er god, og jeg blir behagelig mett. Mange produkter å velge mellom, så da slipper man å gå lei. Mange sorter grønnsaker, og det smaker godt.

Jeg kan ringe e2 Helse om det er noe jeg lurer på, og bare å vite at de er der er min trygghet. Nå har jeg gått på Eurodiet i bare ni uker, mye er forandret, og utrolig mange plager og vondter er borte.

Tidligere var jeg veldig trett, lei meg, og hadde vondt i knær og hofter. Jeg hadde svettetokter om natten og morgenen, og rennende øyne – rett og slett en elendig hverdag. Ikke lyst til noe… Nå har energien kommet tilbake, jeg er mye mer glad, og har lyst til å gjøre så mye!

Jeg har gått ned snart ti kilo, men det er ikke det som er det viktigste. Jeg har fått en kjempepremie allerede, bare ved å kjenne hvor mye det betyr for kroppen, og hvor mye bedre jeg har det med meg selv. Psykisk kjenner jeg meg som en ny person.

Jeg er så lykkelig for at jeg tok kontakt med e2 Helse! Jeg har fortsatt langt igjen til målet, men jeg står på, og jeg skal klare det!»

Wenche H Bund (57)