Opptaket av webinar 19. mai “på vei tilbake til normalen”

Webinaret er gjennomført og her finner du opptaket: “på vei tilbake til normalen”

 

Invitasjon

Sammen med Sandefjord NæringslivsforeningSkaun Advokatfirma  og Goliath Systemer inviterer e2 Helse til webinar 19. mai, kl. 1000-1045 hvor dere får nyttig tips i forhold til «på vei til normalen».  Se innhold nederst i mailen. Webinaret blir gjennomført via Sandefjord Næringslivsforening (SNF).

Hverdagen er så smått på vei tilbake for bedrifter og organisasjoner. På vårt webinar tirsdag 19. mai vil tre foredragsholdere belyse ulike sider av det å få virksomheten opp i fart.

HVA: Webinar for medlemmer i SNF
NÅR: Tirsdag 19. mai kl. 10:00-10:45
INNLOGGING: Klikk på DENNE LINKEN For dere som ikke er medlem av SNF bli med HER

De siste månedene har Korona-viruset ført til stress og usikkerhet for de fleste av oss. Krisen er på ingen måte over, men viruset virker å være under en viss kontroll i Norge og myndighetenes tiltakspakker har utvilsomt reddet en rekke bedrifter.

Fremover vil mange flytte fokus til å få hjula i gang igjen; vi går inn i en ny fase med tilbakekomst til normalen. Dette kan være en krevende øvelse, og på vårt webinar skal vi se nærmere på noen av utfordringene som kan dukke opp:

* Hvordan øke farten på en kostnadseffektiv og skånsom måte?
* Hvordan kan du best ivareta normaliseringsprosessen?
* Hvordan virker styringsrett og kravet til medvirkning?
* Er hjemmekontor den nye normalen?
* Hvordan påvirker hjemmekontor de ansatte og bedriften?
* Hva må du som leder eller ansatte vite om ordningen?

Tre foredragsholdere vil belyse ulike aspekter innen økonomi, helse og lovverk for den nye fasen mange nå går inn i; daglig leder og lege Andreas Bjørang i e2 Helse, advokat/partner Siri Bergem i Skaun Advokatfirma og seniorrådgiver Kolbjørn Jensen i Goliath Systemer.

« Andreas Bjørang er daglig leder og lege i e2 Helse. Han er i spesialisering i arbeidsmedisin og jobber hovedsakelig som bedriftslege, offshorelege og sjømannslege. I tillegg til sitt vanlige virker er Andreas engasjert i flere verv i NHO innenfor helse og samferdsel samt bedriftshelsetjeneste.

Portrett-Andreas

«Siri Bergem er advokat/partner i Skaun Advokatfirma som har kontor i Sandefjord. Siri jobber i hovedsak med arbeidsrett og helse, og har erfaring fra yrkesskadeforsikring.»

2020- Siri Advokat

«Kolbjørn Jensen er bedrifts- og organisasjonsrådgiver hos Goliath Systemer AS med kontor i Sandefjord og jobber hovedsakelig i grensesnittet; organisasjon og menneske, og det å skape resultater gjennom forståelse og samhandling. Stikkord er Ledelse, HR, operativ forståelse, HMS, KS, Sertifiseringer og det å bidra til at du lykkes.

Det anbefales å logge inn på webinaret god tid i forveien og det vil bli mulighet til å stille spørsmål underveis. Webinaret vil bli tatt opp og publisert på våre nettsider. Ta kontakt med [email protected] hvis det er noe du lurer på.