Blogg

Hvordan forebygge vold og trusler på arbeidsplassen?

Mange yrkesgrupper opplever trusler eller vold – det kan være truende oppførsel eller språkbruk eller spytting, spark eller slag. «Avsenderen» kan være kunder, klienter, pasienter, og noen ganger en kollega. Forekommer dette på din arbeidsplass? Snakk sammen om hva dere har opplevd. Sett felles grenser for hva som tolereres. Bli enige om hva som skal […]

e2 Helse inviterer til GRATIS FROKOSTSEMINAR for ledere/HR ansvarlig – 06.12.18

TEMA – SYKEFRAVÆR
På dette frokostseminaret vil du få konkrete tips til god sykefraværsoppfølging!

Høst + innekos = rødbetsuppe

Ingenting smaker så godt som varm suppe på høsten. Vi anbefaler alle å prøve vår deilige rødbetsuppe. Suppe passer til de fleste anledninger og kan serveres som lunsj, forrett og hovedmåltid. Rett og slett godt, enkelt, sunt og billig. Bedre blir det ikke!  Rødbetsuppe (4 pers) 2 løk 2-4 hvitløksfedd 2 gulrøtter 4 rødbeter 1 […]

Influensavaksinen har kommet!

Vi er nå klare for å ta influensavaksine for deg som ønsker dette i år.  Er du privat person eller bedrift. Ta kontakt med oss på helse@e2.no  eller tlf. 47 87 65 00! Unngå å miste dyrebar arbeidskraft i vinter – vaksiner dine ansatte mot årets sesonginfluensa! Vår erfarne sykepleier Mona kommer til din bedrift […]

Sunn, smakfull og mager høstsuppe

Høsten er tid for suppe. Her har du en smakfull og mager variant! Du trenger til 4 porsjoner: 12 dl grønnsaksbuljong 1 løk, finhakket 2 hvitløksfedd 1 squash i biter 1 gul/rød paprika i terninger 3-4 tomater i små terninger 250 gr kikerter (ferdigkokte) 3 vårløk, i tynne ringer 250 gr. kjøtt (for eksempel kylling […]

Førstehjelps kurs og hjertestarter kurs 18. oktober 2018!

Trenger noen av dine ansatte førstehjelpskurs?  Nå har du muligheten her på e2 Helse!!! Vi tilbyr førstehjelpskurs sammen med vår samarbeidspartner 1hjelp.no her på e2 Helse AS, 18. oktober. Kurset er åpent for alle! Hvilket kurs trenger dere? Det er mulighet for å ta begge deler (førstehjelp + hjertestarter) på denne ettermiddagen/kvelden. Alle får kursbevis! 3 […]

Mosjonsgruppe med Jan – oppstart onsdag 19. september kl. 18.00

Jan Christoffersen har gjort en stor livsstilsendring hos e2 Helse og nå har han lyst til å være en motivator for andre. Derfor starter han opp en mosjonsgruppe. Dette er tenkt å være sosial og hyggelig lavterskeltrening for deg som trenger hjelp til å komme i gang med en form for fysisk aktivitet. Vi møtes […]

Kommunikasjon – 5 tips til hvordan unngå misforståelse og bli mer bevisst!!!

Hvordan unngå misforståelse og bli mer bevisst.
Å kommunisere er noe vi som mennesker gjør hele tiden, og vi kommuniserer både gjennom språket og kroppsspråket vårt.

#MeToo har satt søkelyset på seksuell trakassering. Her får du 3 tips for hva bedriften kan gjøre på din arbeidsplass.

#MeToo har satt søkelyset på seksuell trakassering, og Arbeidstilsynet følger opp med kampanjen «Sette strek for seksuell trakassering» sammen med partene i utelivsbransjen og Likestillings- og diskrimineringsombudet.
Seksuell trakassering på arbeidsplassen, hva gjør vi nå?

Tror du at din kollega er ruset på jobb? Tips til hva du kan gjøre!

Sommertid er for mange forbundet med en øl eller et glass hvitvin i solen, og det er ikke noe galt i det
-men det kan bli problematisk dersom det blir for mange glass….. og du går på jobb ruset. Tror du at din kollega er ruset på jobb?

Invitasjon til gratis seminar: Back to work 24. august 2018

Et seminar med fokus på å komme tilbake i jobb og hvordan man håndterer menneskene som skal levere på kundeforventninger, oppnå gode resultater og håndtere omstillinger og endring.

Alle virksomheter skal kartlegge og vurdere risiko for helseskade i arbeidet!

Og da er det ikke bare fare for å dø eller bli alvorlig skadet som teller. Andre faktorer som påvirker helsen skal også vurderes. Her får du tre enkle spørsmål som utgjør kjernen i risikokartleggingen.

Hold formen gjennom sommeren!

Ikke la de gode treningsrutinene som du har jobbet så hardt for siden starten av året være forgjeves! Vi gir deg tips til hvordan du kan holde deg i gang over ferien ved å ta gode valg for deg selv.

3 råd for enkel og sunn sommermat

Benytt deg av de gode grønnsakene som sommeren har å tilby. Her er våre tips.

Sommer = istid

I sommervarmen kan det friste med noe kaldt og friskt. Is er veldig enkelt å lage selv. Finn din favoritt blant våre tips:

3 gode tips for deg som jobber på kontor

Vi vet at lange dager foran skjermen kan tære på både nakke, skuldre og ryggen. Fysioterapeutene våre gir deg tre tips som kan være til hjelp for deg som har kontoret som arbeidsplass.

Møt Jan fra Sandefjord i Fase 1 på Eurodiet:

«Jeg satt på informasjonsmøtet om Eurodiet og tenkte at dette er et opplegg jeg faktisk kommer til å klare å følge. Jeg dro hjem til kona og fortalte at i dag starter mitt nye liv. Hun fikk sjokk, forteller en smilende Jan (54) fra Sandefjord.»

Tips til skadefri løping

Endelig har våren kommet! For mange er dette en tid da de børster støvet av joggeskoene og legger ut på løpetur. Les vår tips for å bli en bedre og skadefri løper.

Proteinrundstykker

Enkel oppskrift på proteinrundstykker – et sunt, godt og mettende alternativ til brødskiva.

5 ting du bør vite dersom bedriften har lovpålagt bedriftshelsetjeneste (BHT)

Noen bransjer er mer utsatt for skader enn andre, disse bransjene har i følge arbeidsmiljøloven pålagt å ha bedriftshelsetjeneste (BHT). Har din bedrift lovpålagt BHT?

Hvordan få det optimale arbeidsmiljøet i din bedrift!

Et godt arbeidsmiljø gir lavt sykefravær og effektive medarbeidere! Hva gjør din bedrift for å oppnå et optimalt psykososialt arbeidsmiljø?

3 kjennetegn på bedrifter med lavt sykefravær

Hva kan vi gjøre for å redusere sykefraværet? Vårt tverrfaglige team har jobbet med reduksjon av sykefravær i en årrekke – og vi ser noen likhetstrekk med bedriftene som lykkes.

Slik får du den sykemeldte raskt tilbake i jobb

Våre BHT-eksperter deler sine tips til hva du som arbeidsgiver kan gjøre for å få arbeidstakeren raskere tilbake i jobb.

Dette koster sykefraværet deg

Bedrifter som er gode til å håndtere sykefravær, lykkes i å få medarbeidere raskere tilbake i jobb og har friskere medarbeidere.

Slet med kiloene – fikk en kjempepremie etter bare ni uker på Eurodiet

Wenche gikk fra elendig hverdag med plager og nedstemthet til å bli en lettere og livsglad dame. – Jeg er så lykkelig for at jeg tok kontakt med e2 Helse.

Ektepar gikk ned over 32 kilo og ble kvitt diabetes type 2

Gjert Olaf fikk konstatert diabetes type 2 på helsesjekk hos e2 Helse – det ble starten på et nytt og lettere liv både for han og kona Kari.

Gikk opp i vekt av alvorlig sykdom – e2 Metoden ble redningen

Eirill fikk bedre helse og mer overskudd til å gjøre det hun likte best – stelle i hagen og være med barnebarna.